Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy az...

Érezted már úgy, hogy az egész életedet elrontottad? Hogyan sikerült túl lendülnöd ezen? Mi segített tovább menni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 11:53
 1/9 anonim válasza:
igen érzem ,egyenlőre nincs továbblépés,ha nem lennék ilyen gyáva kinyírnám magam
2024. jan. 4. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, amikor egyszer az eletemben a Fideszre szavaztam. Azota viselem a kovetkezmenyeit.
2024. jan. 4. 12:07
 3/9 anonim válasza:
0%
A gyógyulás ott kezdődik amikor nem mást hibáztatsz.A fidesz nem jobb nem rosszabb mint más de még mindig a legjobb választás.
2024. jan. 4. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen. Amikor egy második esélyt adtam egy embernek, pedig éreztem, hogy nem lenne szabad. Nagyon szép időszak jött az esély után-de a legnagyobb érzelmi bukásom is. Itt tanultam meg, hogy mindennek ára van.Mert a másodiknál nem csak az adott embert veszítettem, hanem egy gyermeket is. Aki ugyan nem volt az enyém, de átlagon felül közel éreztem magamhoz. Nagy lecke volt akkoriban.
2024. jan. 4. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
4+ Egy életre elég tanulópénz.
2024. jan. 4. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem érzés tudat.

Sokat "segít", hogy van a fejemben egy elképzelt élet és nagyon sokat vagyok ott.

2024. jan. 4. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:

100 GME részvényt a 300szoros ár kilövése előtt eladtam 20 évesen, hogy nyerjek valami kb 30$-t vagy 25 millió előtt.

És akkor még örültem, is, hogy de jó, hogy itthon vagyok és tudom figyleni a részvényeimet.

Teljes erővel megfejeltem a falat.

18 évesen meg lemaradtam egy munkalehetőségről amivel havi 800 ezreket kerestem volna.

Biztos lesznek még lehetőségek az életemben de ez a 2 okozott bennem akkora törést, hogy váratlan pillanatokban, legalább havonta előjönnek 5 évvel később is.

2024. jan. 4. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Több 100 GME részvényt*
2024. jan. 4. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

"Érezted már úgy, hogy az egész életedet elrontottad?":

Folyamatosan ebben vagyok, kiutat nem találok;

"Hogyan sikerült túl lendülnöd ezen?":

A Desperado megénekelte, hogy: "Lassan beletörődsz, hisz tudod, semmi sem változik".

"Mi segített tovább menni?": Az őrület, a munka, ami értelmetlen.

2024. jan. 4. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!