Ti is szoktátok úgy érezni hogy elrontottátok az egész életeteket?
Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 14:57
2/7 anonim válasza:
Én igen. De nem csak érzem, ez így is van még ha nem is az egész életemet, de a gyerek koromat azt biztos.
3/7 anonim válasza:
Ja, de nem az egészet, csak egy részét. Hisz még vannak olyan fejezetek az életemben, amik még meg sem történtek, azok még lehetnek jók.
4/7 anonim válasza:
Van amit másképp csinálnék utólag, de hogy az egész életem elrontottam ezt soha sem gondoltam.
5/7 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel: az egész életemre nem mondanám, hogy el van romolva, annál is inkább, mivel még elég fiatal vagyok, úgyhogy sok minden áll előttem.
Viszont a tinédzserkoromat úgy, ahogy van, kitörölném az életemből és újrakezdeném. Az sajnos nagyon nem úgy alakult, ahogy szerettem volna.
22/F
6/7 anonim válasza:
Elrontani? Hamis emberek nélkül elrontottam volna az életem? Annak sokkal rosszabb aki hamis emberekkel veszi körül magát és úgy szerez élményeket. Csak azt hiszi hogy jobb.
7/7 anonim válasza:
Hamis emberek=Hamis élet=Elrontás. Nem az hogy inkább a magányt választod,de nem veszed körül magadat hamis emberekkel. Amikor majd ott leszel a halálos ágyadon,akkor veszed majd észre hogy milyen emberekre pazaroltad az idődet. Ha bár élményeket szereztél de nem igazi emberekkel. Ennyi. Azt sokkal jobban megbánja majd az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!