Ezt nem nagyon értem, miért csináljak ezt?
Figyelt kérdés
Én egyke vagyok szóval ezt a problémát nem nagyon ismerem. Az unokatestvéremnek van egy 18 éves és egy 14 éves lánya. A probléma az, hogy ahogy én látom megy a kivételezés a kisebbik lánnyal szemben. Pl: Ha az idősebbik lány 10 óra után kell fel, de ennek ellenére minden házimunkát megcsinál, mire a szülei hazajönnek, akkor az, hogy megcsinálta a házimunkát kb semmit nem ér, mert ilyen "későn" kelt fell, ennek ellenére a fiatalabbik pedig, volt mikor délután kelt fel és nem csinált semmit és akkor egy szót nem szóltak. Amikor beszéltem az idősebbik lánnyal akkor azt mondta ez kicsit zavarja és amikor ezt a szüleivel meg szeretné beszélni, akkor süket fülekre talál. Az ilyen szülőket én nem tudom megérteni.
Nektek erről mi a véleményetek
jan. 1. 11:20
22/22 anonim válasza:
Csak azt ne akard bemesélni, hogy egyformán szereted őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!