Segítsen valaki! Nem értem, miért van ez? Mit csináljak?
Korábban kiirtam egy kérdést és nem jött még rá válasz, másoknak meg igen. Na most ezt nem tudom miért. Én eel rontottam valamit? Tudom hogy néha valami fura, de nem szeretném ha idiótának tartana mindenki és nem értem. Utálom ezt az egészet.
Valami biztos van, mert az ismerősöm sem ír vissza Facebookon már két napja és az elmúlt időben elég sokat beszéltünk szóval teljesen értelmetlen hogy nem ír.
Valószínűleg megutált. Nem tudom miért utál mindenki, ha semmi rosszat nem akarok senkinek és mindig próbálok kedves lenni. Nektek is szerintem ugyan olyan kérdést írtam, mint mások mégsem írt senki sem.
Én félek ettől az egésztöl! itt történik valami. Ezt az egészet nem értem.
Légyszi valaki segítsen mert én ezt nem értem. És amúgy nem vagyok hülye, ne nézzetek bolondnak. Egyetemet végeztem, van eszem! (Nem kérkedésböl mondom csak hogy nem vagyok bolond)
Senki sem utál, szorongsz valami miatt, de nagyon. Miért gondolod, hogy itt vna bármi rejtély, a kérdések jelentős részére nem jön válasz, hosszú a leírás és lusták elolvasni, vagy csak nem tudják a választ ennyi, nincs semmi amit meg kell fejtened, egyszerűen csak nem írtak, ez egy naonim oldal basszus, senki nem tudja ki vagy te.
Az egyetlen megoldandó talány itt, hogy te miért érzed magad ilyen jelentéktelen dologtól így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!