Mit csináljak ha kicsi a mellem? Semmi mellem nincs mármint ezt úgy értem hogy a fiúknak is nagyobb van mint nekem olyan durván egyenes. Van valami ötlet hogy nőlhetne meg? Műtét nélkül persze.
Próbáltam már a citromlevet hogy folyton iszok elvileg az segít de nekem nem jött be.
L/20
nem lehet hogy nagyon sovány vagy?
ha igen, szedj fel pár kilót, a cickókra is megy a zsír...
Persze, hogy vannak mellnövelő krémek, de el ne hidd, hogy ez tényleg működik. Szerinted mennyire reális, hogy rákensz egy krémet és ettől megnő a mellednél a zsírmennyiség? Azért gyártanak mégis, mert sokan akarnak nagyobb mellett műtét nélkül és emiatt van, aki kipróbálja.
40 kilósan nem is csoda, hogy nincs melled, ezen tényleg semmi nem fog segíteni. Bár nem írtad, hogy milyen magas vagy, de tuti, hogy elég vékony vagy és olyan alacsony testzsírszázalékkal meg teljesen normális, hogy nincs melled. Ha természetes megoldást szeretnél, akkor csak a hízás van.
159cm vagyok
Már nagyon sokszor próbáltam hízni. Próbáltam az edzést hogy kezdjek nagyobb darab lenni. Valami elinduljon rajtam. Plusz próbáltam a túl sok evést amiből hányás lett a vége. Aztán addig ettem amíg nem lettem rosszul és úgy feküdtem órákon át vagy akár aludtam. De valahogy semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!