Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzem ezt?Nagyon erősen...

Miért érzem ezt?Nagyon erősen zavaró.Vajon mások is éreznek így?

Figyelt kérdés
Ha aggódok a jövőben megtörténő eseményektől vagy félelem érzet kap el,hogy tudom akivel még dolgom lesz az életemben,köteles leszek vele kommunikálni de nem "kívánatos"nekem ő,negatív érzet fog el vele kapcsolatban,átjár a véremig bennem a félelem.A mellkasomban,lelkekben ilyenkor "éles kősziklákat"érzek mintha szúrna belülről az érzés.Ezt sose leszek képes kitörölni magamból?Volt olyan hogy annyira aggódtam valami miatt hogy rosszul lettem,össze estem.Ki akarok ebből szabadulni.
2023. jan. 19. 00:40
 1/2 anonim válasza:
Igen, mással is megesik. Sajnos jól ismerem ezt az érzést. Nekem egyetlen dolog segített: Valahogy próbáld meg magadra erőltetni az úgymond beleszarok az egészbe érzést! Másnak is van elég baja, hidd el, nem a Te személyes gondjaidra fognak figyelni. Egyszerűen csak legyél önmagad és ne törődj vele, mit gondolnak mások. Remélem nem voltam félreérthető.
2023. jan. 20. 09:16
 2/2 anonim válasza:
és még egy dolog... amikor túlesel egy ilyen személyes találkozáson olyannal, akitől reszkettél, gondold át, hogy tényleg megalapozott volt-e az aggodalmad! Rá fogsz jönni, hogy az esetek döntő többségében a NEM lesz a válasz.
2023. jan. 20. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!