Miért érzem ezt?Nagyon erősen zavaró.Vajon mások is éreznek így?
Figyelt kérdés
Ha aggódok a jövőben megtörténő eseményektől vagy félelem érzet kap el,hogy tudom akivel még dolgom lesz az életemben,köteles leszek vele kommunikálni de nem "kívánatos"nekem ő,negatív érzet fog el vele kapcsolatban,átjár a véremig bennem a félelem.A mellkasomban,lelkekben ilyenkor "éles kősziklákat"érzek mintha szúrna belülről az érzés.Ezt sose leszek képes kitörölni magamból?Volt olyan hogy annyira aggódtam valami miatt hogy rosszul lettem,össze estem.Ki akarok ebből szabadulni.2023. jan. 19. 00:40
1/2 anonim válasza:
Igen, mással is megesik. Sajnos jól ismerem ezt az érzést. Nekem egyetlen dolog segített: Valahogy próbáld meg magadra erőltetni az úgymond beleszarok az egészbe érzést! Másnak is van elég baja, hidd el, nem a Te személyes gondjaidra fognak figyelni. Egyszerűen csak legyél önmagad és ne törődj vele, mit gondolnak mások. Remélem nem voltam félreérthető.
2/2 anonim válasza:
és még egy dolog... amikor túlesel egy ilyen személyes találkozáson olyannal, akitől reszkettél, gondold át, hogy tényleg megalapozott volt-e az aggodalmad! Rá fogsz jönni, hogy az esetek döntő többségében a NEM lesz a válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!