Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ilyen erős hasfájás...

Mit tegyek ilyen erős hasfájás ellen?

Figyelt kérdés

Már egy napja megállás nélkül borzasztóan fáj a hasam. Mindenhol fáj, lent-fent, oldalt, de főleg középen.

Néha kicsit elmúlik majd nagyon erős hullámban tör rám, olyankor megszólalni se tudok, elkap a szédülés, hányinger, bezsibbad az egész felsőtestem. Egész nap nem tudtam kikelni az ágyból se, csak mosdóba nagy kínok közepette. Tegnap este (30-a) óta tart és nem javul, hanem csak rosszabbodik. Már nagyon elfáradtam benne, úgy érzem, nincs több energiám ehhez a szenvedéshez 😭😭 kétségbeesésből írok ide is, hát ha tud valaki még most válaszolni valami hasznos dolgot.

Mentőt milyen súlyos esetben hívhatok? Elsétálni nem tudnék az ügyeletre, ha úgy alakul, mert messze van a kórház és szerintem az első 20 méteren elájulnék. Mozdulni se tudok, mert hasít a fájdalom 😭

ma 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a 1830-at! Ők adnak tanácsot és küldenek mentőt, ha kell. Ne várj, mert ez a fájdalom lehet egy banális vírusos fertőzéstől, de akár hasi katasztrófától is!
ma 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Indokolt a mentőhívás. Vakbélgyanú.
ma 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez már valóban vakbélgyanú lehet. Hívd a 112-t, de minimum az 1830-at!
ma 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Kihívtad már?
ma 22:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úton vagyok már a kórház fele.
ma 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Mentővel vagy valaki bevisz?
ma 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!