Mit tegyek ilyen erős hasfájás ellen?
Már egy napja megállás nélkül borzasztóan fáj a hasam. Mindenhol fáj, lent-fent, oldalt, de főleg középen.
Néha kicsit elmúlik majd nagyon erős hullámban tör rám, olyankor megszólalni se tudok, elkap a szédülés, hányinger, bezsibbad az egész felsőtestem. Egész nap nem tudtam kikelni az ágyból se, csak mosdóba nagy kínok közepette. Tegnap este (30-a) óta tart és nem javul, hanem csak rosszabbodik. Már nagyon elfáradtam benne, úgy érzem, nincs több energiám ehhez a szenvedéshez 😭😭 kétségbeesésből írok ide is, hát ha tud valaki még most válaszolni valami hasznos dolgot.
Mentőt milyen súlyos esetben hívhatok? Elsétálni nem tudnék az ügyeletre, ha úgy alakul, mert messze van a kórház és szerintem az első 20 méteren elájulnék. Mozdulni se tudok, mert hasít a fájdalom 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!