Miért érzem azt, hogy wc-re kéne mennem, de igazából csak “simán” a gyomrom fáj?
Figyelt kérdés
jún. 17. 14:24
1/3 anonim válasza:
Majd eljutsz abba a fázisba, hogy szaladni kell. Ha nem hánysz addig. Bár akkor is lehet még pluszban fosás, attól függően, miért fáj (valami rosszat ettél, nem ettél, vírus, stb.). A szervezet így próbál megszabadulni a káros anyagoktól.
Mondjuk ez csak saját tapasztalat, nem vagyok orvos!
Javaslom néhány napig diétázz. Kímélő ételek, lehetőleg "drapp" színben. Anyukám ilyenkor almamártást (ez úgy készül, mint a gyümölcsmártás, de csak alma van benne) csinált pirított darával, esetleg húsgombóccal. A bolti üveges almaszósz is jó, én azt szoktam, puffasztottrizs tallérral.
2/3 anonim válasza:
Mert gyomorrontásod van és vszeg hasmenésed lesz.
Semmi baj, valószínűleg olyat ettél, amit nem bír a gyomrod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!