Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt aki leszokott? Hogyan...

Volt aki leszokott? Hogyan szokjak le?

Figyelt kérdés
Sziasztok volt egy komolyabb serulesem az ismerosom tramadolort adott ra hogy ne fajjon fel eve szedem kb minden nap ...most eszrevettem hogy ra szoktam nem vettem be 2napig...elvonasi tuneteim lettek tole...
2023. jan. 11. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvossal. Egy magánszemélytől vettél gyógyszert? Uramatyám!
2023. jan. 11. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha már 2 napot sikerült kihúznod akkor már jó vagy. Igazából még pár nap lesz a húzósabb, aztán gyengülnek a tünetek...

2 hét alatt elmúlnak a hirtelen jött tünetek (hangulatingadozás stb) nagyrészt. Viszont kb 2 hónap kell mire teljesen rendbe jössz.

A trami nem egy nagy durranás, és rövid a hatóideje is szerencsédre. Fényévekre vagy az igazi ópiátok (pl heroin) elvonási tüneteitől. Szóval érezd magad szerencsésnek, hogy ennyivel megúszod.

2023. jan. 11. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi kettes
2023. jan. 11. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Még kb 2 napot bírj ki és meglátod ugrásszerű lesz a javulás. Sok sikert ;)
2023. jan. 11. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom
2023. jan. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!