Alkoholisták, aki rabja volt és leszokott! A sóvárgás megmarad élet végéig?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 17:55
1/4 anonim válasza:
Én kb. fél éve vagyok józan. Van sóvárgás és szerintem lesz is... De meg tudom állni, hogy ne igyak, holott a társaságomban is szoktak inni! Majdnem 15 évig ittam, nem könnyű kibírni, de eddig sikerült!
2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok, nehogy újra kezd! Az élet fontosabb, szép! Remélem elmúlik idővel. Én most megyek leszokora.
2016. márc. 16. 18:56
3/4 anonim válasza:
Akkor én is sok sikert kívánok neked! Nem könnyű... Nekem sajnos ez egy kritikus időszak! Már többször is letettem 5-6 hónapra a piát, de aztán mindig visszaestem! Most nem szeretnék...
4/4 anonim válasza:
A függőség megmarad. Nem rég néztem egy interjút egy leszokott alkoholistával, aki csak úgy bírta, hogy minden órában meg kellett innia egy pohár tejet, rengeteg csokit evett és sokat cigarettázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!