Milyen nyugtató tabletták vannak amik nem okoznak függőséget? Sajnos nagyon stresszes vagyok, amivel más nem foglalkozik én rágörcsölök, már gyomorfekélyem is lett az idegtől. Kellene valami nyugtató tabletta amitől nem leszek függő.
Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 19:51
1/5 anonim válasza:
Mivel recept nélkül csak gyógynövény alapúakat kapsz, bármelyik. Kb akkora függőséget okoznak mint a kamilla tea.
Hogy melyik válik be, az mindenkinél más.
2/5 anonim válasza:
"Leszarom Tabletta"
De még ezzel is óvatosnak kell lenni.
3/5 anonim válasza:
Ami nekem bevált:
Reggel:
Brandenburg Neuro(élénkítő vitaminkoktél) + szerves magnézium
Délben:
Valeriana remax
Délután:
Valeriana max
Brandenburg Angio
Este:
Remotiv extra
Valeriana night harmony 2x
Melatonin 3mg
Amióta szedem ezeket, sokkal jobb. De ez nem 2 forintba kerül, ha mindent összeadsz, havi 20-30 ezerbe jön ki.
5/5 anonim válasza:
Ezt miért nem a háziorvosoddal beszéled meg? Ő felírja neked, ami használhat, vagy további kivizsgálásokra küld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!