Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kiègès ellen tippek?

Kiègès ellen tippek?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok 3 gyermekem van. Egyenlőre itthon vagyok a kicsivel de belefàsultam a mindennapokba.

Mindennap ugyanaz van takarítás, főzés, mosás, gyereknevelés.

Folyamatosan fáradt vagyok,kedvetlen,vannak jobb pillanataim de az ritka.

Kinek milyen módszerek jöttek be hogy ne ebbe bolonduljak meg?

Sokszor vagyok türelmetlen a gyerekekkel is pedig nem szeretném rajtuk levezetni hogy az anyjuk egy szerencsétlen.

2022. aug. 27. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Hármasikrek?
2022. aug. 27. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gyermekem de azert megpróbálok írni pár dolgot ami talan kicsit feldobja a napod. Hallgass vidám zenéket, érdekes potcasteket, beszélgeteseket, humoristák előadasait miközben csinálod a napi rutint. Ha van a telefonodon net azt tudod magaddal vinni a lakásban. Én a siralmas munkanapjaimat próbálom így feldobni.

Ha van egy kis énidőd és hazaer a párod menj el futni. Fokozatoaan terheld magad vele. Ne hírtelen. Napi 20-30 perc futás is sokat javíthat a hangulatodon. Ha esetleg van valami hobbid vagy amit szívesen kipróbálnál próbálj heti pár órát raszánni ha van aki ellátja addig a kicsiket. Ha lenne valami amiben látod a saját fejlődesed és örömet okoz, kikapcsol az talán kihúz a kiégésből.

2022. aug. 27. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és bocsi hogy gyerektelenül írtam tanácsot de a kiégés az azt hiszem kiégés barmiről is legyem szó. Ezert vettem a batorságot.
2022. aug. 27. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon hasznos volt a hozzàszólàsod, köszönöm!

Megpróbálom hasznosítani.

A zene hallgatás megvan de ugye elég korlàtozottan tudok eljárni a gyerekek mellől.

Most új hobbit kerestem magamnak,nyelvet tanulok azzal egy kicsit kitudok kapcsolni.

2022. aug. 27. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Énis
2022. aug. 28. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!