Kiègès ellen tippek?
30 éves vagyok 3 gyermekem van. Egyenlőre itthon vagyok a kicsivel de belefàsultam a mindennapokba.
Mindennap ugyanaz van takarítás, főzés, mosás, gyereknevelés.
Folyamatosan fáradt vagyok,kedvetlen,vannak jobb pillanataim de az ritka.
Kinek milyen módszerek jöttek be hogy ne ebbe bolonduljak meg?
Sokszor vagyok türelmetlen a gyerekekkel is pedig nem szeretném rajtuk levezetni hogy az anyjuk egy szerencsétlen.
Nekem nincs gyermekem de azert megpróbálok írni pár dolgot ami talan kicsit feldobja a napod. Hallgass vidám zenéket, érdekes potcasteket, beszélgeteseket, humoristák előadasait miközben csinálod a napi rutint. Ha van a telefonodon net azt tudod magaddal vinni a lakásban. Én a siralmas munkanapjaimat próbálom így feldobni.
Ha van egy kis énidőd és hazaer a párod menj el futni. Fokozatoaan terheld magad vele. Ne hírtelen. Napi 20-30 perc futás is sokat javíthat a hangulatodon. Ha esetleg van valami hobbid vagy amit szívesen kipróbálnál próbálj heti pár órát raszánni ha van aki ellátja addig a kicsiket. Ha lenne valami amiben látod a saját fejlődesed és örömet okoz, kikapcsol az talán kihúz a kiégésből.
Nekem nagyon hasznos volt a hozzàszólàsod, köszönöm!
Megpróbálom hasznosítani.
A zene hallgatás megvan de ugye elég korlàtozottan tudok eljárni a gyerekek mellől.
Most új hobbit kerestem magamnak,nyelvet tanulok azzal egy kicsit kitudok kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!