Mit tudok tenni ilyen fokú kiégés ellen?
Figyelt kérdés
Tavaly egész évben dolgoztam, terveztem, próbálkoztam. Sok minden sikerült, pár dolog nem. Ovis gyerekem van, ferjem dolgozik. A gyerekkel sokat kell itthon lenni, gondolom senkinek nem kell bemutatni a helyzetet. Eljott 2022...de mintha nem indulna be: ugy erzem, minden erőm, reményem elhagyott. Nem érzek lelkesedést a vallalkozasom irant. Bevallom, az utobbi 2 hetben itthon ultem es nem léptem előre semmiben. Félek belekezdeni, folytatni, pánikban vagyok egész nap, egyszeruen odaig jutok el, hogy megfozom a vacsorat es elmegyek a gyerekret az oviba. Az utobbi 2 napban csak az interneten logtam vagy fekudtem az agyon nap kozben. Pszichologusra nincsenek tízezreim. Nem tudom, mit csinaljak, hogy lehet ebbol kijonni. Mar megint itt fekszem ejfelkor es nem akarom, hogy holnap legyen, nem akarom azt erezni, hogy minek kezdjek barmibe, ugyse fog sikerulni...2022. jan. 11. 00:04
2/2 anonim válasza:
Picit legyél elnéző és türelmes önmagad felé.
Többféle oka lehet, én első helyre tenném az új covid variáns miatti (omikron) sajtó áradatot ami minden fronton azt súlykolja hogy hűde fertőző, velünk marad, nap tízezer.... stb stb stb.
Még ha nem is nézed direktbe, tudat alatt hat.
Mert ez így a teljes reménytelenséget és bizonytalanságot vetíti elő.
Persze hogy az ember "kedveszegett" lesz, főleg hogy már 2 éve ez megy töményen.
Szóval hagyd magadat "kikapcsolni", nem kell még pluszba lelkiismeretfurdalás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!