Nagyon nagy az alvásigényem. Napi 10-12 óra, nyilván ez nem kivitelezhető munka mellett. Sosem aludtam kevesebbet, ha igen akkor nagyon ramatyul voltam. Alap esetben is kell a koffein, különben túl alacsony a vérnyomásom és hasznavehetetlen leszek. Tegnap fél 11-től tudtam minden nehézség nélkül aludni mostanáig, 11 óráig. Még tudtam volna aludni. Szervi baj miatt lehet, vagy genetika, nem tudom. Pajzsmirigy alulműködésem van.
Ha munkába megyek jövőhéttől, félek nem bírok még egy hónapot sem. Fél 5-kor kell kelnem... És délután kettőig tartanom kellene a szintet, legalább a minimumot amire képes vagyok. Szerintetek menni fog ha van rajtam felelősségérzet és beállítok valami borzalmas csengőhangot amire muszáj felkelni? Emellett mennyire leszek mosott szr ha még munka után alszok pár órát estig? Sajnos emellett kellene még mosni, takarítani, főzni stb. És nem lesz időm kialudni magam. :( Eddig kényelmes volt de tényleg sok ez az alvás, mit csináljak? 20N
Ekkora alvásigény már mellékvese kifáradást feltételez. Az pedig magával fogja rántani a "szentháromság" másik két tagját, a hipotalamuszt és a hipofízist is.
2022. júl. 10. 18:37
12/27 A kérdező kommentje:
Ma már fél 5-kor keltem. Nagyon rossz,csak egy szemmel gépelek, hogy ne fojjon össze a betű.
2022. júl. 12. 05:05
13/27 anonim válasza:
Részvétem.
Utoljára kb 30 éve keltem f5-kor, de még mindig rossz rágondolni.
2022. júl. 12. 12:37
14/27 anonim válasza:
Én egy időben 3:30kor keltem, túl lehet élni azért....
2022. júl. 12. 12:42
15/27 anonim válasza:
14.
Lehetni lehet, kérdés, hogy érdemes-e ?
2022. júl. 12. 22:11
16/27 anonim válasza:
Azért akkora drámát sem kell csinálni belőle könyörgöm 😅. Nem kellemes, de nem kéne mártírkodni. Mondom úgy, hogy én aztán szarul bírom a korán kelést... azt nem keverném ide, hogy rohadtul nem fizetik meg az embereket legtöbb helyen...
2022. júl. 12. 22:44
17/27 anonim válasza:
Bocsi de 20 évesen 10-12 óra alvasigény állandóan az alacsony vernyomás mellett sem normális. Vizsgáltasd ki magad. Lehet vérszegény vagy, vagy vitaminhiányod van. A pajzsmirigy alulműködésre meg kéne valami gyógyszer. Nem adott az orvos?
Az egész életedet átalszod. Az első hét kemény lesz a munkahelyen. Aztán majd megszokod ahogy mindenki más is. Kávét vigyél magaddal. Nem lenne rossz sportolni sem valamit. Javítja a vérkeringest, nem leszel olyan álmos.
2022. júl. 13. 15:24
18/27 anonim válasza:
Folyt. Ha meg nagyon nem bírod akkor keresni kell valami olyan munkát ahova elég csak 6 kor vagy 7 kor kelni. Én sem vagyok korán kelő típus. Mikor fel5kor kellett kelenem az nagyon rossz volt. 3 hónapig azért kibirtam pedig nekem fel4ig kellett teljesítenem. Aztan kerestem közelebbi célpontot így most 6.45ig alhatok. Ez már tolerálható. Nem vagyunk egyformák. Idöszakosan bármit meg lehet csinálni de hosszútávon keress olyat ami élhető. Kicsinálni magad nem éri meg.
2022. júl. 13. 15:28
19/27 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyre szedek gyógyszert, ezt írtam is. Nem sportolok, de sokat sétálok meg munkahelyen is kb edzés ami van. Nagyon kivagyok az egész napos állástól. Vitamint fél éve szedek, azóta nem fáztam meg és nem kaptam el semmilyen vírust így az szerintem rendben van. Kávêkapszulát viszek munkahelyre mert alig van idő reggelire meg ebédre. 3-4 kapszula kell egy nap. Sok. Reggel egy kávé. Nemrég volt teljes kivizsgálásom, nincs olyan eredmény amivel foglalkozni kellene. Nagyon ki vagyok bukva. :( Csak a pénz motivál valamennyire.
2022. júl. 13. 15:43
20/27 anonim válasza:
Akkor most ez van. Ne parázz rá. Kismamák a baba mellett evekig nem alszanak. Te is túl fogod élni. De hosszútávon szenvedni nem érdemes. Pláne olyan helyen ahol ebedelni sincs idő. Bocsi de edédidő az jár. Nyári munkának lehet hogy jó ez de hosszútávon csak tönkremész bele. Egész nap nem enni az sem normális. Lehet hogy csak megszoktad ezt a sok alvást. Ideje áttérni a 8-9 órára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!