1 nap alvás nélkül?
Ha valóban csak kettőig vagy az okés, megoldható.
Csináltam már ilyet, bár én nem szándékosan, hanem még nyáron a 40 fokos lakásban nem bírtam elaludni. Amíg nem voltam itthon addig semmi gáz nem volt, egész frissnek éreztem magam, a probléma akkor kezdődött amikor hazaértem és ledőltem az ágyra. De akkor már úgyis mindegy.
Annyi, hogy ha nem is tervezel alvást, ne tevékenykedj, hanem feküdj le, tedd le a telefont és nézzed a plafont vagy csak pihentesd a szemed. Az is sokat jelent.
#3 szerencsére a buszmegálloig bringával megyek ami olyan 7-8perc bringázást jelent.Tehát legalább felfrissülök.. csak aztán fél óra buszozás szóval ott pedig megint fáradt leszek szerintem🤣tobbet nem tervezem ezt:/ Majd megprobálok olyan este 7 fele aludni hogy ne az legyen lefekszek 2kor, felkelek este 8 körül és utána nem fogok tudni aludni:/
Egyébként pár nap és valószínüleg sikerül visszaállni hogy 10-11kor feküdjek le.
Csak nálam úgy van hogy 1 hét gyakorlat illetve utána a hétfő aztán 4 nap suli. Amivel nem lenne gond csak ha gyakorlat van akkor 5kor kelek ha pedig suli akkor 7kor..Ezért nehéz felállitani egy normális alvást mert nem tudom ugyanazt megszokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!