Egészségtelen heti 1 vagy 2-szer 24 órát alvás nélkül fent lenni?
Figyelt kérdés
#alvás #no alvás
2020. nov. 28. 11:44
1/6 anonim válasza:
Rövid távon nem, hosszú távon igen
2/6 anonim válasza:
Az! Sajnos én ilyen beosztásban dolgozom... Gyilkolja a szervezetet! Amiket okozhat (nem csak nálam): cukorbetegség, magas vérnyomás, lobbanékony hangulat, alvászavar hogy csak néhányat említsek. Nem jó megerőszakolni a szervezetet, mert visszaüt. Egy évben pl két lakodalom még kibirható, de heti szinten már nem egészséges.
3/6 anonim válasza:
2-3 év után már biztos...fiatal korban talán belefér (30 év alatt).
Utána meg havonta 1-2 alkalom max!
Persze ha munka van az más...
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy van, hogy egyhuzamban 3 napot kell éjszakai műszakban dolgoznom és az első nap előtt nem tudok nappal aludni, hanem simán reggel 8-kor felkelek és másnap reggelig fent vagyok, mert akkor lesz vége a műszaknak. De amúgy fiatal vagyok
2020. nov. 28. 12:20
6/6 anonim válasza:
Én is dolgoztam igy, semmi gond, ha fiatal vagy és úgy érzed hogy nem esel össze hajnai kettőkor, akkor hetente ez igy elmegy. Nagyon sokk ember dolgozik műszakban, nagyon sok embert érint ami Téged. Szerintem sokan igy csinálják, fiatalabbak, idősebbek is, aki nehezen alszik el nappal vagy a család/teendők miatt nem alszik az első éjjeles előtt, az még nem annyira megterhelő mint a 24 órás műszakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!