Egészségtelen, ha 19 évesen ennyire éjjeli bagoly vagyok?
Figyelt kérdés
Most is a szünetben lefekszek 2:30 körül.Ha koraábvan,akkor sem nagyon alazok el 3 elött.Általában alszok 13-ig.Örülök,ha délben sikerül felébrednem.Iskolaidőben meg szenvedek.Már odavissza a buszon sem bírok ébrenmaradni,a suliban is küzdök,hogy ne aludjak el.Itthon meg csak feküdnék,olyan fáradt vagyok.(6-kor kell kelnem)2016. dec. 30. 10:17
1/2 anonim válasza:
Én 12 évesen ugyanezt csinálom, csak én 2:00-2:30 körülszoktam elaludni, és alszok kb. 7-7,5 órát. ( van, amikor annyit se )Iskolaidőben mindig próbálok korábban elaludni, de nem tudok, suliban én is mindig fáradt vagyok.
2/2 anonim válasza:
Én is így vagyok. Vannak kifejezetten ilyen emberek, akik éjszaka tudnak tevékenykedni, akkor jön rájuk a dolgozhatnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!