Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez nagyon egeszsegtelen?

Ez nagyon egeszsegtelen?

Figyelt kérdés
165cm magas vagyok, 41 kg. Azt mondjak hoy ez borzaszto sovany meg egyem tobbet, de en csak odafigyelek, hogy mit eszek, mert nem szeretnek husos lenni. Szerintetek ez nagyon keves? Nem trollkodom, mielott valaki megkerdezi. 13/L

2016. márc. 10. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez borzasztóan kevés. Ennyire soványan kockáztatod az egészségedet, a fejlődésedet és a nemi érést is lassítod. Ha az alakodra akarsz vigyázni, akkor sportolj rendszeresen és egyél változatosan, egészségesen.
2016. márc. 11. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem rendben van. A lényeg, hogy jól érezd magad. Ehetsz nyugodtan, a husis alak még messzebb áll tőled :)

Ha pedig esetleg már az lenne a kérdésed, hogy bejön-e a fiúknak, akkor a válasz igen. Van, akinek bejön.

2016. márc. 12. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
ha egészségesen étkezel, vegyesen táplálkozol és sportolsz is, akkor semmi gond :) elég fiatal vagy, fogsz még fejlődni ne izgulj ;)
2016. márc. 15. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, nekem egyik barátomnak hasonló méretei vannak, és teljesen jól van, eszik rendesen. Én meg pl. papíron túlsúlyos vagyok :'D A számokban nem lehet teljesen megbízni.
2018. jan. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!