Bírni fogom a koránkelést?
Nagyon nagy az alvásigényem. Napi 10-12 óra, nyilván ez nem kivitelezhető munka mellett. Sosem aludtam kevesebbet, ha igen akkor nagyon ramatyul voltam. Alap esetben is kell a koffein, különben túl alacsony a vérnyomásom és hasznavehetetlen leszek. Tegnap fél 11-től tudtam minden nehézség nélkül aludni mostanáig, 11 óráig. Még tudtam volna aludni. Szervi baj miatt lehet, vagy genetika, nem tudom. Pajzsmirigy alulműködésem van.
Ha munkába megyek jövőhéttől, félek nem bírok még egy hónapot sem. Fél 5-kor kell kelnem... És délután kettőig tartanom kellene a szintet, legalább a minimumot amire képes vagyok. Szerintetek menni fog ha van rajtam felelősségérzet és beállítok valami borzalmas csengőhangot amire muszáj felkelni? Emellett mennyire leszek mosott szr ha még munka után alszok pár órát estig? Sajnos emellett kellene még mosni, takarítani, főzni stb. És nem lesz időm kialudni magam. :( Eddig kényelmes volt de tényleg sok ez az alvás, mit csináljak? 20N
Muszáj lesz.
És orvossal konzultálni kellene, de lehet alvászavar is.
Ha megyek munkába, halasztanom kell minden orvosi vizsgálatot (lenne egy foghúzás, fogkőleszedés, majd később egy fogfehérítés, anyajegy vizsgálat, urológia, egy pajzsmirigyes kontroll, nőgyógyászati vizsgálat, étkezési tanácsadó és nagyon később pár hónap múlva egy pszichiáter is várat magára...), nem vehetek ki szabit. Már most kb elfogyott, mert vannak események amire muszáj lesz kivennem.
Esetleg valami javaslata lenne-e valakinek pluszban, hogy javíthatnék ezen a helyzeten? Szerintem vasárnap nem is tudok majd aludni, első nap és izgulni fogok, nehogy bealudjak. Vitaminokat vettem nagyon sokfélét és természetes nyugtatókat, cickafark meg citromfű, alvásra is valamit amit reklámoznak. Egészségesen táplálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!