Van munkám, kapcsolatom, de mintha csak vegetálnék az egészben. Aggasztanak a hírek, illetve aggaszt a jövő is. Semmi kedvem semmihez, semmi motivációm továbblépni.
2022. jún. 29. 14:21
1/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, én most pszichológushoz járok.
2022. jún. 29. 14:26
2/8 anonim válasza:
Ugyanezt erzem, elni sincs kedvem igazabol...
2022. jún. 29. 14:31
3/8 anonim válasza:
"Aggasztanak a hírek, illetve aggaszt a jövő is"
Minek nézel, vagy olvasol, hallgatol híreket? A sok negatív hír csak elveszi az életkedved is. Kapcsold ki a tv-t vagy rádiót és inkább olvass könyvet helyette. Vagy menj sportolni, strandolni, menj kirándulni a pároddal..stb. Nyaralási tervek meg vannak már?
2022. jún. 29. 14:47
4/8 anonim válasza:
én is ezt érzem...(36N)
2022. jún. 29. 15:05
5/8 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm :) Igazából teljesen közönyös vagyok minden iránt... olvasni szoktam napi 10-50 oldalt szabadidőtől függően, TVzni nem szoktam, telefonon olvasok csak híreket. A sport pedig most nem tudom meddig kuka, mert kb 1 hete sikerült rosszabbítanom a sérvemen vele :/ Strandon csak leégnék, a vízbe úgyse mennék be csak térdig. Nyaralás-kirándulást már próbáltam megbeszélni a párommal.. vagy összeveszünk rajta, vagy megbeszéljük, hogy jó, aztán vagy lesz vagy nem.. tudom, nehéz így bármit is mondani..
Többiek: kitartást nektek is :)
2022. jún. 29. 16:05
6/8 anonim válasza:
Haaaaat...... sokan vannak igy. Egy hobbi mukodhet. Vagy kutya amit setalni kell vinni. Baratnom ugyanigy volt. Szereztem neki kutyat / felkeszultem, hogy nagy haritas eseten nalam marad/ csodat tett. Belevetette magat a kutyazasba. 2 eve volt a melyponton. Segitett neki s egy kutyanak is lett boldog elete. Akkor volt a Covid orulet. Arra kertem hogy foleg a kiralyi adokat ne nezze. Folyton ment nala a TV. Az is jot tett.
2022. jún. 30. 10:37
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2022. jún. 30. 13:39
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hátha valakinek segít: beszéltem egy szakemberrel és megegyeztünk abban, hogy hetente egyszer kinézek valamilyen programot és beszámolok neki róla. És akkor is elmegyek a kiszemelt programra, ha semmi kedvem nincs kimozdulni. A másik rész pedig az, hogy munkát váltok szépen lassan: valószínűleg a mostaniba belefáradtam, kiégtem. Kicsit úgy érzem most, hogy talán megcsillant valami :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!