Elvesztettem az életemben minden motivációmat, semmiben nem lelem lassan örömömet, hogyan térhetek vissza? Hasonlót éltetek már át?
Ne add fel, mindannyionknak vannak ilyen idoszakai.
En is atestem ezeken, mindig sikerult megujulni es tulelni a helyzeteket. A legradikalisabb az volt amikor elhagytuk a szulofoldunket es azota sokkal konnyebb az eletunk es boldogabbak a mindennapjaink.
Nezd meg a kovetkezo filmet nehanyszor es gondolkozz el milyen sok fantasztikus lehetoseg varhat rad az eletben:
Gratulálok neked!
Annyira szeretném ,ha ez nem folytatódna tovább,de annyira nehéz tenni.Tenni a dolgom.Sokkal könnyebb feküdni egész nap,bár estére mindig szörnyű lelkiismeret-furdalásom lesz,azért mert vannak álmaim és tudom,ha így folytatom nem lesz belőle semmi..
Elkezdtem egy könyvet olvasni és annak hatására nagyon motivált lettem,de amikor abbahagytam az olvasást stb,megint motiválatlan lettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!