Mutet utan vagyok, eleg gyenge. Szedek C es B vitamint. Valami jo tanacs?
Figyelt kérdés
Valami ami feltolt energiaval? Ezeknek a vitaminoknak semmi hatasat nem erzem.2022. jún. 22. 09:04
11/22 anonim válasza:
Attól is gyenge vagy, hogy nem használod az izmaidat, egy idő után sorvadásnak indulnak. Kelj fel naponta többször, mászkálj a lakásban.
12/22 anonim válasza:
Én féltem a kakilástól, hogy nyomni kell, olyasmit egyél, ami könnyen kijön. Rizst pl. ne.
13/22 anonim válasza:
Vegyél mandarint, narancsot, tudom, nyár van, de kapni. Az savat csinál, és lesz tőle étvágyad.
14/22 anonim válasza:
Volt enni nem tudó beteg a családban, nutridrinket ivott, az feltáplálta, itt lehet rendelni, felsorolva a helyek:
15/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat. Beszerzem az italt, kaptam a korhazban is. Jo volt. Tudom, hogy ennem kell, de nehezen megy, mert felek a puffadastol is. Mi az ami nem puffaszt? Pont a zoldsegek azok. Tojas jo lehet? Nem vagyok nagy konyhatunder.
2022. jún. 23. 10:49
16/22 anonim válasza:
Mindenki mástól puffad, ezt neked kell tudnod, más nem tudhatja...
17/22 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es! Kented a heget valamivel? Ma elmentem enni, hat alig vartam, hogy hazaerjek ea fekudjek.
2022. jún. 23. 16:04
18/22 anonim válasza:
Muszáj pedig felkelned. Tudom nagyon rossz. Nekem is volt nagy műtétem igaz más területen. De a séta ami használ. Muszáj erőltetni akkor is ha fáj. Mert csak így tudod megakadályozni az összenövéseket. Rádásul az izmaid is leépülnek ha csak fekszel. A belediv is másképp helyezkednek el fekve. Kelj fel és fokozatosan kezd el sétálni. Semmi más nem segít. Gondolom ajánlottak valami diétát. Annak megfelelően enni is kéne kicsi adagokban. Az éhezés és fekvés a legrosszabn amit tehetsz. A vitamin pótlás fontos de nem fog segíteni mozgás és éhezés mellett.
19/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Probalok mindent. Az ital jo. A vitaminokat nem most kezdtem, szedem regota. Igyekszem tobbszor keveset enni. Talaltam egy csodaszert ha masnak is van ilyen gondja: sima haztartasi keksz , tudom nem a legegeszsegesebb, de a kefir gyumolcs melle kezdtem el. Idos rokon mondta. Eddig tenyleg bevalt. Ha van meg barmilyen otlet, kerlek irjatok.
2022. jún. 25. 10:45
20/22 anonim válasza:
A haztartási kekszel egy baj van csak hogy cukros és az nem a legjobb a bélflórának puffadás lehet a vége. Jobb lenne valami pirítós vagy kétszersült helyette. Én contratubexel kentem a heget varratszedés után. Allítólag úgy nem mard meg a nyoma annyira. Azért így is látszik de fehér nem piros és nem dudorodik ki. Nem tudom milyen lett volna nélküle. Krumplipürét nem szereted? Az is nagyon jó ilyenkor. Meg kéne valami fehérje ha nem tiltja a diéta. Műtétek utáni felépülésnél javasolt. Mi kaptunk egy tájékoztatót a műtét utáni roborálásról. Ahogy emlékszem könnyű ételek, sok zöldség és fehérje volt benne. Ha van rá igény megkeresem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!