Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mutet utan vagyok, eleg...

Mutet utan vagyok, eleg gyenge. Szedek C es B vitamint. Valami jo tanacs?

Figyelt kérdés
Valami ami feltolt energiaval? Ezeknek a vitaminoknak semmi hatasat nem erzem.

2022. jún. 22. 09:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Egyél tápláló dolgokat, hogy erősödj. Nagy műtét után én egy hónapig csak feküdni, néha ülni tudtam.
2022. jún. 22. 09:11
 2/22 anonim ***** válasza:
A vitaminok nem drogok, hogy azonnal feldobjanak. A szervezetednek kell regenerálódnia, ez nem megy gombnyomásra.
2022. jún. 22. 09:21
 3/22 anonim ***** válasza:
Legyengülés mindig azzal függ össze, hogy nincs étvágy, és nem esznek, vagy csak alig valamit.
2022. jún. 22. 09:22
 4/22 anonim ***** válasza:
Milyen műtétről van szó?
2022. jún. 22. 09:23
 5/22 A kérdező kommentje:
Hasi mutet.
2022. jún. 22. 09:30
 6/22 anonim ***** válasza:
Mikor volt a műtét?
2022. jún. 22. 09:35
 7/22 anonim ***** válasza:
Előtte volt kemó, sugár? Azok gyengítenek le igazán.
2022. jún. 22. 09:35
 8/22 A kérdező kommentje:
2 hete. Azt mondtak, hogy jol leszek. Olyan gyenge vagyok, mint a harmat. Egesznap fekudnek. Ulni nagyon rossz. Kozben rettegek az osszenovesektol. Eroltetem, hogy felkeljek, s menjek egy kicsit. Verhigitot szurok mindennap. Enni nem nagyon kivanok.
2022. jún. 22. 09:49
 9/22 anonim ***** válasza:
Kívánsz vagy nem, muszáj enned, attól vagy gyenge. Ugyanezt éreztem az én hasi műtétemnél (mióma). Az összenövés csak az első 1-2 napban reális, utána már nem. Ülni volt a legrosszabb, emlékszem. Több hónapig nem bírtam hajolni, emelni sem. Nem éreztem vizelési ingert, 3 óránként vekkerre mentem pisilni szinte.
2022. jún. 22. 09:53
 10/22 A kérdező kommentje:
Teljesen kikeszit. Orulok, hogy irtal. Soha semmi bajom nem volt. Szoval fogok enni, de nehezen megy. Valami leveseket, meg halat. Utalom, hogy ez tortent. Pozitiv gondolkodasu vagyok, de most megakadtam.
2022. jún. 22. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!