Szedek Vas tablettát amiben van B12 B6 és C vitamin és állandóan tök gyenge leszek tőle . Miért lehet ez???
Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 19:28
1/14 anonim válasza:
Nem tudom,de ne szedd,és figyeld meg,hogy jobban leszel-e.Ha csak nem külön szakember javasolta a szedésüket,akkor elhagyhatod nyugodtan,a vitaminhiány kicsit túl van spirázva manapság.
2/14 anonim válasza:
Hogy miért leszel gyenge tőle, nem tudom, de egyél inkább sok májat, az egy kincsesbánya, minden van benne, és a legjobb vasforrás.
3/14 anonim válasza:
Mert szeded a vastablettát. Magad írtad. Akkor mit nyivogsz?
4/14 anonim válasza:
A vasat felírták neked, hiányod volt? Mert azt túl lehet adagolni és az első tünetek között van a fáradság, gyengeség, súlyosabb esettben komoly gondokat is okozhat.
Ha nem orvos írta fel akkor hanyagold a szedését, ha orvos írta fel akkor meg mond meg neki, hogy ezt tapasztalod.
5/14 A kérdező kommentje:
Vashiányom van igen .
Azért kellett szednem.
Eddig a magnerotot szedtem azt hiszem az a neve
Attól nem voltam gyenge
Ezt 3 napja szedem és szedés után 2 órával érzem a gyengeséget.
2022. jún. 6. 19:41
6/14 A kérdező kommentje:
2 utálom a májat 😩🤣
2022. jún. 6. 19:42
7/14 anonim válasza:
A magnerot magnézium tabletta, ha jól tudom abban nincs is vas.
Beszélj erről az orvosoddal.
8/14 anonim válasza:
Valószínűleg nem bírja a gyomrod.
Egy nagy darab cékla,minden nap! Lehetőleg nyersen.
9/14 A kérdező kommentje:
7
Maltofer, kevertem bocsi .
Szólok neki persze
Köszi !
2022. jún. 6. 20:11
10/14 anonim válasza:
A vas tabletta nem két óra alatt hat. Szedni kell 3 hónapig, utána leszel jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!