Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szedek Vas tablettát amiben...

Szedek Vas tablettát amiben van B12 B6 és C vitamin és állandóan tök gyenge leszek tőle . Miért lehet ez???

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 19:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem azonnal hat nem vagyok hülye

Csak írtam hogy gyenge vagyok tőle

Nem a vashiány tünete

Mindegy .

Valaki mindig olyan okos 😩

2022. jún. 6. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Van a vasnak egy természetes könnyen emészthető forrása. Nagyanyáink gyógyszere. Szúrj egy almába 5-6 vasszeget. (ne bevonatos, acél, hanem galvanizálás nélküli lágyvas szeget) Tedd el néhány napra, utána szurkáld a szeget egy másik almába, a rozsdás almát meg edd meg. Kicsit vas ize van, de egyébként finom.

Ha a B vitaminra is szükséged van, akkor szedj mellé olyan B vitamint, amiben csak kevés vas van, külön időpontban és ne egyszerre az almaevéssel. És szedj külön C vitamint, ha kell.

2022. jún. 7. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a májat nem szereted.

Másik vas forrás, szintén a nagyanyáink korából. Vegyetek falusiaktól élő csirkét, tyúkot. Levágáskor a vérét ne dobjátok el. Meg lehet vajban sütni, kenyérrel finom, aki szereti az erőset, csípős Piros Arannyal ízesítheti. Ha valaki tisztán nem szereti a sült vért, tojásrántottába is keverhető. Húslevesben is meg lehet főzni a vért, és a levessel együtt megenni. A vérből készült ételek mellé ajánlott savanyúság a cékla.

Kissé gusztustalan, de finom a véres tojásos nokedli is salátával. Ugyanúgy készül, mint a tojásos nokedli, csak a tojást össze kell keverni a vérrel amíg az friss és folyékony.

2022. jún. 7. 22:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. jún. 8. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!