Alacsony a vérnyomásom. Napi 5 kavet iszom,1 energiaitalt és 3 szem koffein tablettát, orvosi utasításra. Mégis allandoan aludnék. Tudtok ajánlani valamit?
Elöször is hagyd - persze ne egy menetben, hanem fokozatosan - abba az összes koffeinfogyasztást, mert azzal éppen rossz irányba állítod át a saját szabályzásodat.
Másodszor kezdj el rendszeresen sportolni, azzal helyreáll a vérnyomásod meg az érrendszered is normálisan fog müködni.
Nővérem is állandóan aludni akart, hiába pihente ki magát, akkor is fáradtnak érezte magát. Belgyógyászati vizsgálaton esett át ahol megállapították hogy pajzsmirigy alultengése van. Amióta megkapta rá a gyógyszereket azóta nincsen problémája. Jaaah egyébként nem a háziorvos javasolta a belgyógyot hanem egy volt korházi kollégája.....
Érdemes lenne neked is a szívultrahang mellett egy pajmirigy vizsgálatot kérni.
TSH mennyi lett? Csak mert 4 alatt tb-re senki nem foglalkozik vele, de nőknél 1 körül kell lennie. Nekem is így volt és kiderült a pajzsmirigy gond, 100as pulzus és alacsony vérnyomás, aluszékonyság, alvás után is fáradt voltam, 4-es tsh-m volt. A kávé és társai amúgy nagy hülyeség, mert először felviszi a vérnyomást, energiaitalban sokkal több a káros anyag, majd ugyanolyan gyorsan fog lezuhanni és egy idő után nem okoz már semmit, megszokja a szervezet, akkor inkább zöldteát igyál!
Nekem az életmód váltás (fehérliszt, cukor és gyorskaja teljes kizárása) és a heti 2-3óra séta, sport vált be, hosszabb távú beruházás úgymond de egészséges megoldás és azóta a pulzusom is jó és a vérnyomásom se alacsony, a pajzsmirigy kezelése is segített ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!