Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van az Algopyrinbe?

Mi van az Algopyrinbe?

Figyelt kérdés
Csak mert egyszer iskolában bevettem egy negyedet és jó kedvem lett talán hasonló hatása volt mint egy kávénak vagy energiaitalnak. Mi van benne ami ezt a hatást okozza? Fogyaszthatom csak úgy?

2016. okt. 3. 19:45
 1/3 anonim válasza:
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizol-nátrium, ami a fájdalomérző idegek működését gátolja. Mindemellett a központi idegrendszerre is csillapító hatãssal van, és emiatt csökkenti a feszültséget, és ettől ellazulunk. Hosszabb távon, kúraszerűen nem célszerű használni, mivel a benne lévő hatóanyag romboló hatással van a vérsejtekre. Egy-egy alkalommal bevéve semmi gondot nem okoz, de sokat nem szabad belőle szedni.
2016. okt. 3. 20:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó köszi!! Az tökéletes
2016. okt. 3. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
hát én soha nem éreztem ellazulást tőle, de még a fejfájásomat is egy óra után szűntette meg azt is csak félig meddig.
2016. okt. 10. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!