Megrázott egy kicsit az áram..véleményetek??
Figyelt kérdés
Reggel 9 óra körül megcsipett egy szivattyú nyomás szabályzója nem volt jól le védve és egy pillanatra megrázott nem zsibbadtam le olyan volt mint amikor fel töltöttik vmi és hozzá érsz és megcsip.. Voltam orvosnál egk csináltak mondták semmi baj nincs... De én azért nem vagyok nyugodt lehet csak sokat képzelek be mert amúgy semmilyen tünetem sincs... Vkinek vmilyen tapasztalata... Előre is köszönöm2022. jún. 18. 19:35
1/2 gublug válasza:
Szia. A fő kérdésben a 'véleményetek' szót használod. A kifejtésben pedig a 'tapasztalat' szót.
Én a véleményetek miatt válaszolok.
Ha kicsit rázott meg és az EKG rendben van, nincs mitől aggódnod.
A szívnek két szerv adja a jelet, hogy mikor kell dobbanni:
Sinus csomó (a szív elsődleges ingerképző kp.). A jobb pitvar hátsó falában található.
Pitvar-kamrai csomó (a szív másodlagos ingerképző kp.). A szívsövényben a pitvar és a kamra közötti határon található.
Az ütés ami ért téged nem avatkozott bele e két szerv impulzusaiba. Így rendben vagy.
Egy kis ütéstől pedig más szerveid nem hinném, hogy károsodnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat... Egy kicsit rosszul fogalmaztam bocsi érte... Remélem nem lesz semmi gond akor és csak a para dolgozik bennem... Azt olvastam hogy az első 24 óra a veszély zóna vagy vmi ilyesmi... De bízzom benne hogy nem lesz gond..
2022. jún. 18. 21:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!