Logikus az, ha valakit ilyen problémával alvás vizsgálatra küldenek valakit?
Figyelt kérdés
Barátom szinte bárhol el tud aludni, akármennyit is alszik mindig fáradt. Gyakran faj a szeme és szúr a szíve is, ezek a panaszai. Elküldte a házi orvos azzal, hogy a szíve nem szúrhat, ennyi volt a válasza. Azóta már bárhol be tud aludni, lassúnak érzi magát meg stb és kért laboratóriumi vérvételt meg stb, erre elküldik alvás vizsgálatra, sehova máshova. Most ez logikus? Mert én ideges vagyok, egyre rosszabb neki ez az egész és aggódom érte..2022. máj. 25. 12:31
11/11 anonim válasza:
Háziorvos vagyok, a labor indokolt lenne, de egyebekben teljesen jó helyre lett küldve. Ezen kívül érdemes lenne még mérnie a vérnyomását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!