Logikus az, ha valakit ilyen problémával alvás vizsgálatra küldenek valakit?
Figyelt kérdés
Barátom szinte bárhol el tud aludni, akármennyit is alszik mindig fáradt. Gyakran faj a szeme és szúr a szíve is, ezek a panaszai. Elküldte a házi orvos azzal, hogy a szíve nem szúrhat, ennyi volt a válasza. Azóta már bárhol be tud aludni, lassúnak érzi magát meg stb és kért laboratóriumi vérvételt meg stb, erre elküldik alvás vizsgálatra, sehova máshova. Most ez logikus? Mert én ideges vagyok, egyre rosszabb neki ez az egész és aggódom érte..2022. máj. 25. 12:31
1/11 anonim válasza:
Magán úton kezdjétek el kivizsgáltatni ha van rá anyagi lehetőségetek. Az állami eü. ennyit tud, eü-ben dolgozó ismerőssel pl. közölték a kollégái, a szív uh-t magánban intézze, nem tudnak segíteni ebben, hiába kellene a vizsgálat.
2/11 anonim válasza:
Szerintem narkolepszia miatt akarják kivizsgáltatni.
Volt egy ilyen ismerősöm. Evés közben is simán bekummantott.
3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az anyukája nem támogatja a vizsgálatait és még suliba jár, nincs keresete, de megróbálunk akkor majd valamit ott is kezdeni. Hova érdemes menni először?
#2 ő is képes erre, már akárhol el tud aludni, mondta hogy órák alatt is szenved sokszor és ha ideges vagy olyan emberek vannak körülötte, akiket legszívesebben elkerülne egyszerűen bealszik és ennyi.
Köszönöm a válaszokat egyébként! 😊
2022. máj. 25. 13:19
4/11 anonim válasza:
Ez egy betegség, narkolepszia, és az orvos veled ellentétben tudja, hogy hova küldje.
5/11 anonim válasza:
Háziorvosi beutaolóval Honvéd kórház alváscentrum. De talán először neurológus.
6/11 A kérdező kommentje:
Én csak aggódok érte, mert ez az orvos már okozta a balf.szságával nem egy ember halálát, pl az ő apukájáét is. Nem törődik senkivel és semmivel, csak azzal hogy le tudja a beteig és elküdlje őket máshova. Apumat is egyszer úgy félre küldte, mint a huzat hogy megszabaduljon tőle.. Nem voltam biztos abban, hogy ez a helyes döntés de remélem, hogy most tényleg érteni fogja a dolgát.
2022. máj. 25. 13:30
7/11 anonim válasza:
Nincs ott, ahol lakik, másik háziorvos, aki átvenné?
8/11 anonim válasza:
Egy háziorvosnak többek közt az a feladata, hogy tovább küldje a betegeit. Az azért fura, ahogy vélekedsz róla. Ha ennyire szar orvos akkor nem kötelező hozzá járni.
9/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen a háziorvosom , és nincs aki átvenne , mert a covid óta senki nem akar átvenni betegeket.
10/11 anonim válasza:
Nézzetek rendszeresen pulzus és vérnyomás értéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!