Hogyan nyugtassam meg magam?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok. 3. Babánkat várjuk most. Egy hete furcsán érzem magam. Rossz érzés tör rám és nem tudom mit tegyek és kihez forduljak. Teljesen random tör rám. Van , hogy éjjel és akkor, vagy egyből ha felébredek de bármikor napközben is. Heves szív dobogást érzek de nem magas a pulzusom. Ráz a hideg és rossz érzés tölt el. A félelemhez tudnám hasonlítani. Próbálom olyankor terelni a gondolataimat de nem megy. Csillapodik kicsit de ugyan úgy érzem. Aztán abba marad. Nem alszom jól, sokszor felébredek.. segítene nekem valaki?2022. máj. 11. 05:27
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves első, házi orvossal beszéltem. Azt mondta, hogy mivel gyermeket várok így kezelést illetve korlátozottak a lehetőségek. Főleg , mivel a pulzus szám nem növekszik, vérnyomás rendben fizikailag nem lát problémát. Próbáljak meg le higgadni. Valószínű pánikroham. Ezzel sokra nem megyek.
2022. máj. 11. 11:42
3/3 anonim válasza:
Ha az orvosodnak nem hiszel, akkor tőlünk aligha kapsz hathatós segítséget.
Vagy válts háziorvost, vagy keress privát orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!