Holnap államvizsgázom,30 ember előtt kell prezentálnom, és nagyon ideges vagyok, nem bírok semmit se csinálni. Hogy nyugtassam le magam?
Figyelt kérdés
Félek, mert nem tudok előadni emberek előtt, nem bírok még a szemükbe se nézni, és nagyon-nagyon rettegek, amitől csak rosszabb lesz az egész. Van valami jótanács erre?2014. jún. 18. 11:09
1/2 anonim válasza:
igyál egy felest előtte de tényleg csak egyet :D
2/2 anonim válasza:
Ha egyetemre jársz gondolom volt már előadásod, prezentációd több is. Próbáld meg felidézni hogy mit csináltál akkor, hogy sikerélményeket gyűjts és ez önbizalmat adjon. Én is nagyon izgulós vagyok és nekem az segít ha előtte nem gondolok egyáltalán semmire csak elkezdem és hajrá. Próbálj hangosan és lassan, megfontoltan beszélni hogy kevesebbet hibázz és megnyugodj beszéd közben. Lassítsd le a mozdulataidat, gondolataidat és így higgadtabb, nyugodtabb leszel. Ha használtál már ilyet egy gyenge nyugtató sem árt de csak mértékkel. Sok sikert írd majd meg hogy hogyan sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!