Hogy nyugtassam le magam?
Figyelt kérdés
Nagyon idegbeteg vagyok mostanában, mindenen felhúzom magam, nem vagyok közveszélyes, de mindenki észreveszi és már a körülöttem lévők is idegesek. Normális ennyi idősen?
12/L
2013. máj. 16. 19:06
1/5 anonim válasza:
Menj el futni esténként, majd aludd ki magad.
2/5 anonim válasza:
Attól függ miért vagy ideges... Érdemes valakitől segítséget kérni, elmondani valakinek, hogy mi a baj, hidd el, ha egy megbízható embernek elmondod, jobb lesz utána! A lényeg, hogy kérj segítséget, mert ha mindig magadban tartod, nem tud senki segíteni. Egyébként normális, hiszen lehet, hogy most kezdesz kamaszodni, ettől ne ijedj meg, :) Ha gondolod anyukáddal megbeszélheted, további jó kedvet ;)
3/5 anonim válasza:
Apropó alvás... tényleg igaz, hiszen ha nem alszod ki magad fáradékonyabb, így idegesebb is lehetsz :):/
4/5 anonim válasza:
Vagy túlműködik a pajzsmirigyed. Attól is lehet valaki indokolatlanul ideges.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Néhány osztálytársam is elég idegbeteg, velük szoktam beszélni róla :D
2013. máj. 16. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!