Hogy nyugtassam meg magam, míg nem jutok el dokihoz? Már megint mi bajom lehet? (hosszú)
25 éves vagyok és szinte mindig van valami nőgyógyászati problémám.Nem is sorolom fel őket.
Volt 3 éve egy konizációs műtétem,aminek nem lett túl jó az eredménye.Azóta fél évente kell rákszűrésre járnom,amit be is tartok mindig!
5 hónapja mikor voltam,méhnyakgyulladást talált az orvos,amire a párom és én is antibiotikumot és én pluszba még Kliont is szedtem.A tünetek: nyilallás az alhasban és enyhe menstruáció szerű görcsök. Ellenőrizve nem lett,hogy meggyógyultam-e,vissza sem rendelt a kúra után a doki,azt mondta,nem kell visszamennem!
Január végén lenne esedékes az újabb szűrés,de kb 2 hete újra érzem ezeket a tüneteket,görcsöket,és bár kértem időpontot,de február közepére kaptam.Szóval januárban mindenképp mennem kell,mert gyógyszert is iratok és ezzel együtt szokta a dokim megcsinálni a rákszűrést,nem kell időpont ilyenkor,tehát teljesen felesleges is volt időpontot kérnem,csak naivan azt hittem,mostanában kapok.
De mit csináljak még egy hónapig,mert nem olyan erősek a tüneteim,hogy háziorvos beutaljon vele a nőgyógyászatra (tudom,próbáltam már),a nőgyógyászatra meg még nem mehetek oda,mert még van egy havi gyógyszerem és addig nem foglalkoznak velem,míg az el nem fogy (ezt is próbáltam). Magánrendelésre meg pénzem nincs.
De így meg eszem a kefét,hogy mi lehet a bajom és már lehet az egész idegei alapon van! Nem tudtok valami természetes gyógynövényes valamit ami jó lehet?
Rettentően félek,hogy rákos leszek!
Ha sürgős a vizsgálat, azaz nem ér rá hetekig, akkor el kell lássanak.
Márpedig a te esetedben nem ér rá!!!!
A másik ami eszembe jut hogy el kéne küldeni a párodat egy olyan vizsgálatra ahol ondóból néznek neki tenyésztést.
Lehet hogy nála van valami baci, prosztatagyulladás és ő fertőz téged mindig. Nálunk is ez volt, Ő panaszmentes volt, a hugycsőből vett kenet negatív és mégis kiderült hogy olyan makacs prosztatagyulladása volt amit a nőgyógyász által kettőnknek felírt gyógyszerek nem tudtak elmúlasztani.
Megér egy vizsgálatot hogy meggyógyulj végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!