Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan növesszem meg a körmeimet?

Hogyan növesszem meg a körmeimet?

Figyelt kérdés
Mindig letöredezik, ha egy kicsit is megnövesztem még ha reszelem is...mit csináljak ,hogy egészségesek és hosszabbak legyenek?

#köröm #körömápolás #körmök egészsége #körmök növesztése
2012. nov. 24. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
olajjal kenegesd, és igyál sok vizet, étkezz vitamindúsan. ha mindez nem segít, akkor mást nem tehetsz, békélj meg vele, hogy gyárilag nem jó a körmöd.
2012. nov. 24. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
és milyen olajjal kenegessem? :OO
2012. nov. 24. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
az oliva olaj állytólag jó ra. Viszont ez genetikai dolog. Van aki bármit tesz akkor is letöredezik a körme, egyxszerűen gyenge. Ilyen esetben jó ötlet a műköröm vagy a zselével való megerősítés is. A műkörömnek nem kell hosszúnak és műhatásunak lennie. Olyat is lehet csináltatni ami nagyon természetes.
2012. nov. 24. 22:56
 4/4 Krisztike1992 válasza:
Körömágy olajjal kend be a körömágyadat és a körmöd felszínét és alatta is minden nap jól maszírozd bele,amíg be nem szívja(sok vitamint tartalmaz erősíti és növeszti is a körmeidet) aztán lefekvés előtt kend be a kezedet a körmödet is kézkrémel.És én szoktam venni a fodrász kellékesbe Moyra algás-kálcium zselét ezzel is naponta egyszer kend be ez behatol a körömlemezbe igy erősíti azt 2-3 nap után érezhetően megfog erősödni a körmöd,és én még szoktam a Rossmann-ba venni Lovely körömerősítöt én a körömnövekedést serkentő készítményt nem drága egyik sem 1100ft-ból kijön az egész,és érezni fogod az eredményt:)
2014. nov. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!