Hogy nyugtassam le magam és szoktassam le arról, hogy folyton az emésztésem figyelem?
Testmozgás esetleg?
Akkor ha a tested ad ki "puki" vagy egyéb hangokat nem vszed észre, és még jól is esik a mozgás.
Sajnos ugyan ebben a cipőben járok. Suliba járok, de mivel retteg attól, hogy mikor fog menni a hasam vagy mikor pukizom, már amikor beülök az órára, elkezdtem morogni a hasam. Utána pedig vagy legyűröm azzal, hogy igazából semmi bajom nem lenne ha nem órán ülnék, vagy nem tudok ott maradni.Nagyon rossz egy betegség.
Az szokott nekem bevállni, hogy megnyugtassam magamat, hogy nyugalmi állapotban képzelem el a hasamat. Tehát mondogatom magamban pl. hogy a hasam egy nyugodt, csendes has stb. Ezeket mantrázom😅 nem mindig működik, de ha el tudod hitetni az agyaddal, akkor segít
Ha viszont egyébként, hatásos módszert találsz, kérlek írd meg nekem😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!