Egy 15 évesnek hány óra alvás egészséges egy nap?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:00
2/7 anonim válasza:
igen, annyi egészséges, de én 7-8at szoktam aludni és egész jól megvagyok, de pl. ha csak 6ot alszok, mert felkelek 5kor, és dél előtt ott vagyok agyban, ahol kell, akkor délután tévé közben elalszok 1-2 órára
3/7 anonim válasza:
8-9 óra alvás kellene.
Nekem iskolaidőben a max. alvásidőm 8 óra.Van amikor csak 7 órát alszok.
Viszont 7 óránál kevesebbet semmiképp.
Érdekes egyébként,hogy most éjszaka 7,5 órát aludtam és délután nagyon fáradt voltam,pedig csak 4 órám volt ma.Úgyhogy kötelező olvasása közben bealudtam 40percre:)
Viszont tegnap nem voltam fáradt 7 óra után + a délutáni tanulás után,pedig akkor is 7,5 órát aludtam:D
15/L
4/7 anonim válasza:
én 6,5-7 órákat alszom. 5-kor kelek és 10-kor legtöbbször már alszom. de ezzel is simán ellavírozok,nincs figyelemzavar,se fáradtság. De amúgy tényleg 8-9 óra az egészséges,de számomra ez tarthatatlan:)
5/7 anonim válasza:
Nem az számít, hogy mennyit alszol, hanem h hogyan! Van, amikor 6 óra alvással simán kipihenem magam, teljesen kipihenten ébredek fel, "ásításmentesen". Valamikor 8 óra alvás után olyan vagyok, mint a mosott sz*r.
Egyébként sztem 7 ideális teljesen.
6/7 anonim válasza:
9.de lényeges,hogy éjfél előtt is aludjon az ember,mert az pihentetőbb.
7/7 rolland994 válasza:
Probalj meg minnel tobbet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!