Mi történik, ha bagoly típus pacsirtaként él és fordítva?
Tudtommal képes vagy alkalmazkodni különböző alvási időpontokhoz, lásd repülés és az időzónák.
Mondjuk az részben kérdőjel, hogy ilyen esetekre mennyire igaz, de szerintem erre is igaz. Tehát ha ugyanakkor kelsz minden nap és a reggeli fényre kelsz, meg este már nem gépezel, akkor szerintem tudna az ember a másikhoz alkalmazkodni.
5:
Elvileg biztos tudna, de az eltolódások abból alakulnak ki, hogy kinek mioor kreatívabb az agya.
Az enyém pl este jár csúcsra, amikor már kb mindenki alszik és csendes az ejjeli utca, így akkor annyi ötlet, terv, tettvágy buzog a fejemben, hogy egyszerűen bűn lenne elaludni. A másik ember pedig ilyenkor már csak bámul ki a fejéből, viszont ébredés után penge az agya. Nem tudom miért alakult ez így, de ez úgy látom h nem igazán módosítható, legfeljebb megeroszakolhato
5.
Kár, hogy a reggeli fény mindig máskor van, ennyit a rendszerességről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!