Miért indulnak mindig olyan rosszul a reggeleim? Másnál is van ez így?
Alszom eleget, nem kelek túl korán sem (8 körül), de nem is azzal van a baj, hogy kialvatlannak érezném magam, hanem egyszerűen csak reggel mindig sz.rabb a hangulatom meg kevésbé vagyok produktív, kevésbé lelkesedek, hisztisebb vagyok, mint délután vagy estefelé.
Enyhébb szorongással is küzdök, ami változó, hogy mikor milyen mértékű és sokakkal ellentétben nekem pont mindig reggel/délelőtt rosszabb és nem este, este jó kedvem szokott lenni.
Néha reggelente kicsit hányingerem is van. (most éppen nem, szerencsére) Reggelizni sem szoktam, maximum bekapok pár falat gyümölcsöt vagy kekszet, mert egyszerűen nem vagyok éhes, semmi étvágyam nincs.
Én is ilyen vagyok. Megoldás: az első kávémig ne szóljanak hozzám.
Ennyi, én nem fogok reggel jópofizni senkivel, meg nevetgélni, egyszerűen mert nem olyan típus vagyok.
Apám meg ébredés után már 100%-on pörög, hülyéskedik, nevetgél, én meg akkor örülök, ha egy sziát ki tudok nyögni, és elvánszorogni a kávéfőzőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!