2 hónap körüli babával hogy alakulnak a reggeleitek? Csak nekünk nem megy ez egyáltalán?
Reggel 6 körül ébred, eszik (cici+tápszer). Általában kakil közben, utána peluscsere és átöltözés. Általában az öltözésnél eltörik a mécses, és onnan igazából 2-3 óra lilafejű, "fuldoklós" sírás van. Nem jó ha újra cicre teszem, nem jó kézben/ölben, babahintában, babakocsiban, hordozókendőben, nem kell a cumisüveg, nem jó ha sétálni megyünk, akkor se jó ha otthon maradunk. Nem tetszik a játék, a zene sem. Nem fáj a hasa, mert az esti hasfájások enyhülnek ha masszírozom a pocakját vagy meleg meggymag-párnát teszek rá, de ilyenkor reggel ez is csak olaj a tűzre.
Nem tudok haladni semmivel, a házimunkát azt szóba se hozzuk, de felöltözni, reggelizni, pisilni sem. Általában már szédülök az éhségtől, ráadásul cukorbeteg is vagyok, fontos lenne tartanom a gyógyszerek miatt a reggelit, de esélytelen. A párom hatra jár dolgozni, ő nincs itthon, egyedül vagyok vele.
A vege az, hogy 2-3 órányi üvöltés után belealszik a sírásba. Alszik 2-3 órát és mintha kicserélték volna, édes, mosolygós baba lesz.
Szerintetek mi a baj? Mit csináljak másképp? Nálatok hogy néz ki a reggel?
Köszönöm a segítséget, már eléggé kétségbe vagyok esve...
2 hónapos a babám, igaz nálunk a reggelek/délelőttök nyugisabbak, de pl. délután-estefele csinálja azt, amit írsz, hogy semmi se jó, semmi se kell. Bár én azt hittem az én gyerkőcöm fárad, és azért, de mivel az utóbbi napokban nem alszik el fürdés után mégsem ez a probléma, hanem egyszerűen...ilyen.
Egyébként már van napirendetek? Csak mert eddig én is azt hittem, hogy mi is haladunk valamerre, éjszakát majdnem végigalussza egy ébredéssel, napközben kis szundik, és minden tök jó volt, aztán most történt valami és totál tönkrement minden ami eddig volt, éjszaka kel, nyűglődik, túl fáradt hogy egyen de túl éhes hogy visszaaludjon, este nem alszik el amikor mi már mennénk aludni, stb., teljesen kivagyok, ez a szörnyű hogy végre kezdtünk megszokni egy rendszert, és most totál felborította..szóval a mi életünk így néz ki jelenleg... káosz.
Jah, nálunk is az esti szertartás volt csak a fix, fürdés, evés, alvás... hát most az alvás órákon keresztül nem megy, így borul minden, mi meg a hajunkat tépjük :( Ő meg jól elröhögcsél és nézelődik :D
Szóval nem tudom, nálunk a délután ilyen sírós időszak, és én sem értem mi baja lesz olyankor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!