Mitől lehet, hogy szedem a xanaxot 3x0.5 plusz este a rexetimt 20 m es a reggeleim, délelőttjeim pokol?
Figyelt kérdés
A xanaxot kb.3 hete szedem a rexetint már rég óta egész délelőtt remegek stb .hiába veszem be reggel az első xanaxot.Egy ismetősöm azt mondta lehet,hogy a rexetinen kell emelni átmenetileg.Ti voltatok már igy?Illetve nem leszek rosszul ha megemelik 10 mgmal?Mert a rexetin szedése elött mikor elkezdtem voltak tünetek de utánna jó volt.Valaki volt már igy?2016. márc. 2. 08:55
1/1 anonim válasza:
Miféle gyógyszerek azok amik pont az ellenkezőjét váltják ki annak amire az ember szedi ? XD Na én pont emiatt dobtam el őket, nélkülük is megvagyok és állítom ezerszer jobban mint valaha .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!