Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggelente nem érzem jól...

Reggelente nem érzem jól magam, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Reggelente nincs valami jó közérzetem. Tisztára ki vagyok száradva (nyilván, mivel egész éjszaka nem ittam, plusz lefekvés előtt közvetlen sem szoktam már), semmi étvágyam nincsen, nem is tudok reggelizni, néha hányingerem is van. Néha izzadok is.

Azt szoktam csinálni, hogy már oda raktam az ágyam mellé egy pohár vizet a szájszárazság ellen, reggel felkelés után rögtön kiszellőztetek, folyamatosan iszom, ha már enni nem tudok, de olyan sz*r, csak dél körül vagy késő délutánra szokott jobb lenni. Főleg az a rossz, ha érzem, hogy üres a gyomrom, esetleg korog is, de enni nem tudok.

Nem vagyok terhes, nem szedek gyógyszereket, nincs semmiféle betegségem sem.

19l

2021. dec. 25. 10:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az az érdekes amúgy, hogy a legtöbbször tudok aludni, nincsenek alvásproblémáim, tehát kialszom magam.

Pontosan nem tudom, sok dolog miatt vagyok ideges, tanulás miatt is meg tudom, hogy jövőre egy olyan év vár rám, amiben sok lesz az új dolog, a változás, nehézség is és lehet már előre be vagyok stresszelve.

2021. dec. 25. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
A jövő év miatt aztán igazán nem érdemes stresszelni, hol van az még. A változások miatt se, azok az élet normális részei. A tanulás miatt se, meg kell csinálni a korábbi évek érettségi feladatait és megtanulni a szóbeli tételeket stressz nélkül, ilyen egyszerű.
2021. dec. 25. 17:02
 13/13 anonim ***** válasza:
B12-t viszel be külön? Csak mert növényekből lehetetlen hozzájutni!
2021. dec. 26. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!