Mely zajok, zajforrások irritálnak benneteket leginkább és melyek amik számotokra kellemesek, megnyugtatóak?
Figyelt kérdés
Engem pl a damilos fűnyíró, de a motorosfűrész is, aztán a fogorvosi fúró, kréta megcsúszása az iskolai táblán, diszkózaj, és végül de nem utolsósorban, amikor éjszaka a szél mozgatja a redőnyt
Kellemesnek mondható a madárhangok közül az éjszakai csalogány, de az eső hangja is, kivéve ha a horganyzott lemez ablakpárkányra hullik
2021. júl. 17. 20:27
1/4 anonim válasza:
A kréta karcolásától nekem feláll a szőr a hátamon, beleremegek. Amúgy ezen kívül szerintem nincs más hang, amit utálnék. Fűnyíró nem zavart sosem, simán alszok nyitott ablak mellett is úgy, hogy kint ezerrel megy a fűnyíró. Amik szoktak zavarni azok az ismeretlen hangok. Tehát amiknek a forrását nem tudom beazonosítani. Akkor valahogy nincs olyan biztonságérzetem. Szerencsére ilyen ritkán szokott lenni. Mondjuk idén már volt egyszer, talán úgy 1 hete. Sosem hallottam még olyan hangot. Egy 10 ezer fős városban lakom, a széle fele. Éjjel fél kettőkor olyan hang szólt de kimondottan hangosan, mintha egy hótoló lapátja leérne az aszfaltra és végig karistolva tolná maga előtt. De közben meg nem volt senki a környéken, kimentem fent az erkélyre körülnézni. Kellemes hangom nekem nincs, nem érzem semmilyen hangtól jobban magam, nincs olyan amit szívesen hallgatok. Csak zenét, de azt egész nap akár.
2/4 anonim válasza:
Csámcsogás, cuppogás, csoszogás, fogszívás, madárcsicsergés ami kiborít igazán, csak a csend kellemes!
3/4 anonim válasza:
Irritál: amerikai nők egyforma malacvisítós orrhangja, csajok affektálása, dub-dub zene.
4/4 anonim válasza:
Ugyan az mint a #2 , kivéve a madár csicsergés. Fog szivogatás kiborít, embert tudnék ölni. Pláne mikor 80x megismétli az illető. Kellemes az eső hangja valamiert, meg a szél , most ez jutott eszembe mert pont aktualis most itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!