Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mely zajok, zajforrások...

Mely zajok, zajforrások irritálnak benneteket leginkább és melyek amik számotokra kellemesek, megnyugtatóak?

Figyelt kérdés

Engem pl a damilos fűnyíró, de a motorosfűrész is, aztán a fogorvosi fúró, kréta megcsúszása az iskolai táblán, diszkózaj, és végül de nem utolsósorban, amikor éjszaka a szél mozgatja a redőnyt

Kellemesnek mondható a madárhangok közül az éjszakai csalogány, de az eső hangja is, kivéve ha a horganyzott lemez ablakpárkányra hullik

2021. júl. 17. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A kréta karcolásától nekem feláll a szőr a hátamon, beleremegek. Amúgy ezen kívül szerintem nincs más hang, amit utálnék. Fűnyíró nem zavart sosem, simán alszok nyitott ablak mellett is úgy, hogy kint ezerrel megy a fűnyíró. Amik szoktak zavarni azok az ismeretlen hangok. Tehát amiknek a forrását nem tudom beazonosítani. Akkor valahogy nincs olyan biztonságérzetem. Szerencsére ilyen ritkán szokott lenni. Mondjuk idén már volt egyszer, talán úgy 1 hete. Sosem hallottam még olyan hangot. Egy 10 ezer fős városban lakom, a széle fele. Éjjel fél kettőkor olyan hang szólt de kimondottan hangosan, mintha egy hótoló lapátja leérne az aszfaltra és végig karistolva tolná maga előtt. De közben meg nem volt senki a környéken, kimentem fent az erkélyre körülnézni. Kellemes hangom nekem nincs, nem érzem semmilyen hangtól jobban magam, nincs olyan amit szívesen hallgatok. Csak zenét, de azt egész nap akár.
2021. júl. 17. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Csámcsogás, cuppogás, csoszogás, fogszívás, madárcsicsergés ami kiborít igazán, csak a csend kellemes!
2021. júl. 17. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Irritál: amerikai nők egyforma malacvisítós orrhangja, csajok affektálása, dub-dub zene.
2021. júl. 17. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyan az mint a #2 , kivéve a madár csicsergés. Fog szivogatás kiborít, embert tudnék ölni. Pláne mikor 80x megismétli az illető. Kellemes az eső hangja valamiert, meg a szél , most ez jutott eszembe mert pont aktualis most itt.
2021. júl. 17. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!