Baj, ha a Szomorú vasárnap című dal megnyugtat?
Mostanság nagyon el vagyok keseredve. Romokban minden szinte...stb. Ez a dal jár a fejemben folyton és megnyugtat, ha hallgatom. Viszont tartok attól, hogy esetleg, mivel korábban rossz dolgok fűződtek hozzá, káros hatással lehet közérzetre, gondolatra... bármi...
Hallgathatom szerintetek nyugodtan, vagy próbáljam hanyagolni és utóbbi esetben, mit ajánlotok akkor?
Köszönöm szépen.
5:
Köszönöm, kedves vagy. Jók ezek a dalok. Eszembe jut erről még Madam Florence, a tökéletlen hangú nő, akinek hiába volt hamis hangja, mégis emberek százai hallgatták, mert megerősítette őket. Kellenek ilyen emberek.
Szerintem hallgass azt, amit szeretnél. Ha téged ez lazít el, és ez ad neked vigaszt, akkor hallgasd ezt.
Nem mondom, szomorú egy dal, de ettől függetlenül nagyon szép, én is szoktam hallgatni. Szabadidőmben szeretek elmerengeni a dolgokon, olyankor ez segít kikapcsolni.
Ha szereted, nyugodtan hallgasd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!