Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kevés nyálka látható lehet a...

Kevés nyálka látható lehet a székleten?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kissé hipochonder vagyok és ez most nagyon megijeszt. Én mindig megnézem a székletem, mielőtt lehúzom a wc-t. Nem minden alkalommal, de néha előfordul, hogy kevés nyálka van rajta, tehát nem borítja be a székletet vagy ilyesmi, hamem kb. hajszálvékony csíkok látszanak itt-ott, vagy ritkábban 1-2 centis csík a széklet egy részén. Ilyen áttetsző, vagy székletszínű.

Ez normálisnak tekinthető? Mindenkiében van ennyi? Mikor számít soknak a nyálka? Nem tudom van-e aki ért hozzá valamelyest, vagy tapasztalta..

2021. ápr. 15. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt nyálkás amikor epe és hasnyálmirigyproblémám volt.
2021. ápr. 15. 16:35
 2/13 A kérdező kommentje:
De akkor láthatóan sok jelentkezett nálad? Illetve folyamatos volt a probláma?
2021. ápr. 15. 16:38
 3/13 A kérdező kommentje:

Nálam mellesleg végeztek teljes átfogó vérképet kb 2 hónapja és az tökéketes volt.

Ja és 22 lány vagyok azt nem írtam

2021. ápr. 15. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi számít soknak. Akkor volt nyálka, most nincs.
2021. ápr. 15. 16:42
 5/13 A kérdező kommentje:
De gondolom azért ilyenekkel más egyéb panaszaid is voltak, fájdalom stb.
2021. ápr. 15. 16:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, egy idő után nem tudtam enni, aztán már inni sem, és besárgultam. Kórház lett a vége.
2021. ápr. 15. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Szoktál tejet inni?
2021. ápr. 15. 17:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Ooh akkor nálam azért ilyen helyzet nincsen, nálam ez eéeve egy régebben fennálló dolog, se fájlalom, se semmi, csak az hogy nagyon kevés nyák az látható rajta.
2021. ápr. 15. 17:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem, hogy iszol-e tejet mert lehet, hogy csak laktóz érzékenység. Mert olyankor nem emésztesz rendesen és zsíros maradhat.
2021. ápr. 15. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Akkor jogos a nyalka, ha a szeklet nagyon kemeny, es ez vedi meg a beleket, hogy bevonja.

Ha lagyabb szeklet nyalkas, az belhurut vagy akar gyulladas lehet.

De ha kemeny szaraz a szeklet, akkor azon kell dolgozni, hogy ne legyen az.

2021. ápr. 15. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!