Fájt már annyira a fejetek,hogy hánytatok miatta?
Ez migrén. Szerencsére egyre ritkábban. Gyerekként azt mondta az orvos hogy majd kinövöm. Lassan 30bleszek, tehát ideje lenne.
Hányás előtt órákig, akár napokig erős lüktető fejfájás, a szemem majd kiesik, érzékeny a fényre és a legkisebb nesz is mélyen az agyamba hatol ehhhh....
A hányás maga a megváltás. Nagy megkönnyebbülés és azzal vége a fájdalomnak is
Nálam az egész úgy zajlik, hogy először elkezd fájni a szemem, mintha túlerőltettem volna. Aztán a fejem tompán,majd egyre erősebben. Mikor érzem ezt a fájdalmat mindig az jut eszembe hogy most a legszívesebben letekerném a fejemet hogy megszűnjön a fájdalom. Van hogy reggel jelentkezik és egész nap tart, ilyenkor szinte semmit nem eszek, mert rá sem bírok nézni az ételre. Egész nap fekszem és szenvedek. Majd egyszer csak érzem a hányingert, rohanok a mosdóba de van hogy még ott is eltelik egy fél óra. Ilyenkor a földön gubbasztok, olykor sírásba is torkollik az egész. Majd jön a hányás, és utána pár órán belül jobb lesz.
Elég sokszor átéltem már ezt, ha érzem hogy kezdődik automatikusan otthon maradok mert ezt máshol nem lehet kibírni. Csomó orvosnál voltam már, mindannyian gyógyszert adnak, de semmi nem használt. Senkinek nem kívánom ezt, borzasztó.
Nekem szerencsére csak 1x volt ilyen.
Utálok hányni, de utána jobb lett, talán el is múlt a fejfájás (rég volt, kb 10 éve).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!