Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan fázzak? Mit csináljak...

Hogyan fázzak? Mit csináljak ahhoz?

Figyelt kérdés
Ma már majdnem hipotermikus állapotba kerültem, ugyanis rövidgatyában és pólóban voltam kint déltől negyed ötig. Iglut próbáltam építeni a kertben begyűjtött hóból, de a vége fele abba kellett hagynom, mert zavarttá váltam és szédültem, úgy éreztem elájulok. Bejöttem a lakásba, és már kezdek jól lenni, bár még lassan tudom mozgatni a végtagjaimat. Egyszerűen nem fázom, sosem tudtam, melegebb ruhában pedig leizzadok. Hogyan tudnám feleleveníteni a hőérzetemet? Mert ez így nagyon veszélyes, még a végén kihűlök teljesen. Nem tudok magamra vigyázni, a testem nem úgy reagál, ahogyan kéne.
2021. jan. 15. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Te jó isten, én ilyet még nem hallottam.
2021. jan. 15. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Ez elég vérszegény történet.
2021. jan. 15. 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:
1# Az emberek többsége sajnos nem tud ilyenről, és teljesen hibbantnak néznek, hogy nem öltözök fel “rendesen.” Nem túl kellemes, hogy megbámulnak.
2021. jan. 15. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
2# Hogy érted?
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Nos, ha nem is érzékeled a hőmérsékletet, azért józan paraszti ésszel csak képes vagy felfogni, hogy télen, ha ho van, akkor nem rovidgatya és póló a normalis oltozek.
 6/8 anonim ***** válasza:
98%

1,2!

Van iylen pedig. Mondjuk nem épp rovidgatyaban mászkálnak a hóban, hanem legtöbbször égési sérüléseket szereznek, mert nem érzékelik a meleget

2021. jan. 15. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
5# Igen, felfogtam, sőt már 5 éves koromban is tudtam, hogy ez lenne a normális! De lever a víz, ha vastagabb ruhát veszek fel, állandóan melegem van. Nem tehetek róla.
2021. jan. 15. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
38%
Van ilyen persze, csak az embernek magához való esze is van.
2021. jan. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!