Angolul van a video és nem értem, hogy mit beszél. Hogyan csinálja azt a jó "kamu" tetoválást ? Aki érti az leírná nekem ? Kö szönöm szépen!
Ezt hol tanultátok srácok ?
2 lehetőséget lehet ezesetben számba venni.
Mégpedig: vagy tudatlanok vagytok még, s azért írtok badarságot, vagy hiába éltek az Anyaországban, de a szívetek az nem magyar, mert aki az Erdélyi testvéreire azt meri mondani, hogy román, az bizony idegen szívű sz. keverő!
Csak a tisztánlátás végett:
Én Magyar vagyok, nem román.
Ha az volnék, nem ide fordultam volna kérdéssel.
Másodszorra, ezt felejtsék el azok, akik keveset tudnak, hogy Erdélyben csak románok vannak, mert ez bizony valótlan!
S aki bomlasztani jött, az nem csak innét húzzon el, hanem szeretett országunkból is!
Köszönöm.
Várom azok válaszát akik értelmesebbek!
Ki kell, hogy ábrándítsalak, én speciel nem román területen születtem, hanem Szabolcs megyében! :D
Mivel a rokonoknál voltak édesanyámék, amikor megkezdődött a szülés váratlanul.
Tehát személy szerint éppenséggel Magyarországon születtem.
De nem csak itt dőlt meg a fars elméleted, emiatt ne izgulj. ;)
Illetve Magyar állampolgár vagyok.
Ami meg azt illeti, te magad vagy itt a legnagyobb román, nagybetűvel! ;)
Ez már nem butaság ami belőled árad...
Jézusom ezek az idióta magyarok.. Nem ez volt a kérdés.
Nem vagytok jobbak mint a románok sőt, rosszabbak vagytok. Üdv: egy erdélyi magyar :)
Remélem majd kapsz egy hasznos választ sajnos én sem tudok angolul :( most kezdtem el tanulni, csak annyit tudok ajánlani hogy PC-n állítsd be az autómatikus fordítást magyarra én is ezt szoktam csinálni.
Átpörgettem a videót, de nem néztem végig. Nagyjából ez a lényeg:
Kinyomtatsz egy mintát, beparfümözöd tocsogósra, 3 percre vízbe teszed, megint parfümözöd és a testedre is teszel (oda ahova a mintát akarod tenni), ráteszed a papírt a testedre és odanyomod pár percig, leveszed a papírt és ott marad a minta.
Köszi a segítséget 7es! :)
És 6os is természetesen! :)
Igazad van, rosszabbak mint a románok (ezek) :D
Aki kicsit is normális, vagy magyar, az nem mond ilyet.
De ezek közül egyik sem az, az első két valaszoló, szóval ezt el lehet nézni nekik emiatt :D
Szerencsére kevesen vannak ilyen példányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!