Fiúként szempilla festést kozmetikusnál gáz lenne csinálnom? Hogyan csinálják a szempilla festést?
Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 12:06
1/8 anonim válasza:
Nem lenne gaz. Csinald meg nyugodtan. Nem tudom, hogy csinaljak, de feltetelezem ugy, hogy felraknak ra festeket, ami nem karositja a szemedet, hagyjak allni x ideig, aztan leszedik.
2/8 anonim válasza:
Ha meleg vagy, belefér.🤷🏻♀️
24/N
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg
2020. aug. 12. 13:47
4/8 anonim válasza:
Nem az
Álá tesznek ilyen papír szerűséget, rákenik, x idő után letörlik - végig csukva van a szemed
5/8 anonim válasza:
Nem gáz, nem fog emiatt hülyének nézni a kozmetikus
6/8 anonim válasza:
Érdekes, de ha jól esik, nyugodtan.
Folyamatát a #4es leírta
8/8 anonim válasza:
Dehogy gáz. Nekem is vannak férfi vendégeim, gyanta, arckezelések és szemöldök szempilla festés is simán belefér, sokszor jobban is viselik. Az igényesség a férfiaknál sem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!