Friss anyukák van időtök kozmetikushoz menni műszempillát rakatni?
Jelenleg még csak az 5. hónapban vagyok várandós az első babámmal. Fél éve van folyamatosan műszempillám és imádom. Nem nagyon szeretnék megválni tőlük , viszont ahogy a tapasztalt anyukáktol hallom nem hiszem , hogy jutna időm legkésőbb 4 hetente járnom tölteni főleg az elején. Tudom kisebb gondom is nagyobb lesz szülés után de én se a terhesség alatt nem mondok le olyan dolgokrol amitől jobban érzem magam a bőrömbe és a babuci után is szeretném magam szépnek érezni . A szempilla viszont olyan dolog ,hogy csak akkor szép ha töltve is van . Friss anyukák akik hasonlóan gondolkoznak mint én ti , hogy vagytok ezzel? Eltudtok járni 2 óra hosszára 4 hetente? Vagy inkàbb hadjam most a természetes pilláimat ?
24 Hkm
Nekem 3 gyerekem van. Igaz pillam nincs de altalanossagban válaszolok.
Terhesen sőt még az utolsó pillanatban is jarkaltam baratnovel mindenhova. Volt hogy úgy mentem hogy nekem nagy has plusz a másik 2 gyerkőc velem de ha tudtam inkább nem vittem őket.
Szülés után 2- 3 héttel már elmentem vasarolgatni, baratnovel kavezoba. Volt hogy babával de nem feltétlen.
Ha lesz aki vigyáz rá, simán mehetsz pillashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!